contactopnemen
DEJATECH GES BV
Blauwwater 1
5951 DB Belfeld
info@dejatech.nl
Phone: +31 77 475 2270
Fax: +31 77 475 1342
DEJATECH banner

De ISH, 14 – 18 maart 2017 Frankfurt am Main, is dé grootste internationale beurs uit de heating branche. Dit is voor Dejatech het ideale podium om onze nieuwste innovaties aan relaties, prospects én pers te presenteren. Zoals de Intermodul Mega, een innovatieve XXL CV ketel die een gepatenteerd Tichelmann-design, een laag gewicht én gering vloeroppervlak koppelt aan uitzonderlijke prestaties. Maar ook de Vertiflex, een grootvermogen gaswanketel met een revolutionair design en vele mogelijkheden, zal aanwezig zijn.

Explore new worlds...... graag nodigen we u uit om een bezoekje te brengen op onze stand (9.1G 67). Neem gerust contact op met ons salesteam voor gratis relatiekaarten of om een afspraak te maken!

Tot ziens in Frankfurt am Main!
Team Dejatech
sodex

Van 4 tot en met 7 mei 2016 presenteert Dejatech zich op de ISK-SODEX in Istanbul Turkije. Deze tweejaarlijkse beurs wordt met ‘Deutsche Gründlichkeit’ georganiseerd door de Deutsche Messe AG. De kerncijfers uit 2014 liegen er niet om. Met meer dan 1300 exposanten en ruim 84.000 bezoekers uit de hele wereld is het een beurs waar Dejatech niet mag ontbreken. Een brochure van de ISK-SODEX treft u hier aan. Mocht u ook plannen hebben om de ISK-SODEX te bezoeken dan vernemen we dat graag. Met plezier sturen we u een aantal relatiekaarten toe en maken we een beursafspraak om u persoonlijk te woord te staan.

Ons standnummer is: HOL/HALL 6/7 Stand: E10

Tot ziens in Istanbul!

Jan Janssen
Managing director